JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)595g1339kcal35.7g238g29.7g11.9g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g210g189kcal3.2g42g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa875g2625kcal201.3g0g201.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 2100g4650kcal367.5g0g357g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g17606kcal1215.4g560g1178.2g23.8g
Valittu annoskoko3780g8803kcal607.7g280g589.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna1890g4402kcal303.9g140g294.6g6g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075