Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sipulikuutiot rainbow3.9g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%10g8.3kcal0.1g0.4g0.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g3.9g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Poronkäristys, Polarica19g24kcal3.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g105kcal8.6g1.2g7.6g0g
Valittu annoskoko38g53kcal4.3g0.6g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal2.2g0.3g1.9g0g
Arvot/100g100g138kcal11.3g1.6g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713