Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g22g5.3kcal0.3g0.7g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikaleet9g12kcal2g0g0.4g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g60kcal4.6g2g3.4g1.2g
Valittu annoskoko39g30kcal2.3g1g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.2g0.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g78kcal6g2.6g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993