Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg21g11kcal0.3g2.4g0g0g
Atria kevyt jauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g70kcal4.4g5.6g3.2g0g
Valittu annoskoko39g35kcal2.2g2.8g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal1.1g1.4g0.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.7g7.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643