KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g299g1645kcal29.9g68.2g128g0g
Voi, 1 tl, 5 g798g5822kcal8g8g638g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton199g638kcal46.1g20.9g41.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka399g1491kcal4.8g366.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1994g2512kcal219.3g6g179.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g718kcal28.7g7.9g64.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g25651kcal673.6g955.6g2103g0g
Valittu annoskoko3808g12826kcal336.8g477.8g1051.5g0g
Annoskoko puolitettuna1904g6413kcal168.4g238.9g525.8g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156