Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.6g0g21.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g28g91kcal2.6g14.8g1.7g2.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 109g70kcal3.5g5.3g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1127kcal102.2g40.4g60.4g5.2g
Valittu annoskoko384g563kcal51.1g20.2g30.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna192g282kcal25.6g10.1g15.1g1.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110