Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g460g2461kcal35.9g156.4g188.6g42.3g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g1470g3822kcal29.4g58.8g382.2g7.4g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1880g2256kcal62g69.6g188g0g
Makeutusjauhe, Rainbow30g119kcal0.5g29.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g17315kcal255.6g627.8g1517.6g99.4g
Valittu annoskoko3840g8658kcal127.8g313.9g758.8g49.7g
Annoskoko puolitettuna1920g4329kcal63.9g157g379.4g24.9g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146