Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g105g368kcal8.4g78.8g1.8g3.2g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Kanaliemi laimennettu 263g26kcal0.7g1.1g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g1042kcal18.6g160.2g35.8g6.6g
Valittu annoskoko385g521kcal9.3g80.1g17.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna193g261kcal4.7g40.1g9g1.7g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080