J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 307g109kcal0.5g21.9g0.3g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g57g222kcal0g55.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g663kcal1g155.4g0.6g12.2g
Valittu annoskoko387g331kcal0.5g77.7g0.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna194g166kcal0.3g38.9g0.2g3.1g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403