Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg208g110kcal2.9g23.7g0.4g0g
Atria kevyt jauheliha83g142kcal15.8g0g8.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl42g35kcal0.6g1.8g2.9g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g700kcal42.2g54.8g33.6g0g
Valittu annoskoko388g350kcal21.1g27.4g16.8g0g
Annoskoko puolitettuna194g175kcal10.6g13.7g8.4g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643