Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 131g677kcal21.6g0g66.6g0g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Pasta Torino tumma110g383kcal19.7g64.6g4.3g6.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)88g75kcal0.9g3.1g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g2293kcal86.4g138g154.2g15g
Valittu annoskoko388g1147kcal43.2g69g77.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna194g573kcal21.6g34.5g38.6g3.8g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201