Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3200g6250kcal598.1g0g432g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot640g1856kcal89.6g6.4g166.4g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7744g16253kcal1377.4g20.4g1197g0g
Valittu annoskoko3872g8127kcal688.7g10.2g598.5g0g
Annoskoko puolitettuna1936g4063kcal344.4g5.1g299.3g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285973