Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1199g420kcal55.4g23.4g3.6g30g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g40g96kcal2.2g16.8g2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7752g1623kcal139.4g181.2g18.4g71.2g
Valittu annoskoko3876g812kcal69.7g90.6g9.2g35.6g
Annoskoko puolitettuna1938g406kcal34.9g45.3g4.6g17.8g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122