Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana777g2624kcal35.2g307.6g132.2g17.4g
Valittu annoskoko389g1312kcal17.6g153.8g66.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna194g656kcal8.8g76.9g33.1g4.4g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181