Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2570g542kcal30.8g87.4g5.1g54g
Hirvenjauheliha oma saalis857g960kcal188.5g0g25.7g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g223g62kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.1g14kcal0.6g2g0.2g1.4g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g3904kcal446g214.8g141.2g125.2g
Valittu annoskoko3888g1952kcal223g107.4g70.6g62.6g
Annoskoko puolitettuna1944g976kcal111.5g53.7g35.3g31.3g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407