Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1577g863kcal25.1g206.7g2.7g13.4g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g676g2048kcal128.4g3.4g168.9g0g
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 122g1076kcal0g0g121.6g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g10990kcal562.6g455.6g790.8g38.4g
Valittu annoskoko3888g5495kcal281.3g227.8g395.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna1944g2748kcal140.7g113.9g197.7g9.6g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874