Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.2g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maitosuklaa 8.4g45kcal0.9g4.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g270kcal5.2g36.8g11.2g0.6g
Valittu annoskoko39g135kcal2.6g18.4g5.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g68kcal1.3g9.2g2.8g0.2g
Arvot/100g100g348kcal6.7g47.3g14.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419