Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g5.1g22kcal0.1g4.3g0.4g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g298kcal4g38g13.8g1g
Valittu annoskoko39g149kcal2g19g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g75kcal1g9.5g3.5g0.3g
Arvot/100g100g380kcal5.1g48.5g17.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050