Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g3.6g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g40kcal0g9.4g0g0.4g
Valittu annoskoko39g20kcal0g4.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0g2.4g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal0g12g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207