Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g7.3g9kcal1.1g0g0.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.9g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal2.6g2.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko39g22kcal1.3g1.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.3g2.8g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403