Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper5.2g37kcal0.1g0.1g4.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka10g32kcal1g6.3g0.2g1.6g
Mustikka21g6.9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g174kcal2.4g20.8g8.8g4.6g
Valittu annoskoko39g87kcal1.2g10.4g4.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.6g5.2g2.2g1.2g
Arvot/100g100g223kcal3.1g26.7g11.3g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277