Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.9g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.4g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi5.9g21kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal7.6g9.8g4g0.8g
Valittu annoskoko39g53kcal3.8g4.9g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.9g2.5g1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.7g12.5g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519