Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g7.2g20kcal0.3g2.3g1.1g0.4g
Purjosipuli 5.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow5.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]8.6g28kcal2.3g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.7g9kcal0.2g0.2g0.9g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g137kcal7.4g5.4g9.4g1g
Valittu annoskoko39g68kcal3.7g2.7g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal1.9g1.4g2.4g0.3g
Arvot/100g100g176kcal9.5g6.9g12.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574