Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen23g65kcal2.5g11.2g1.6g0.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g7.8g31kcal0.4g0.3g3.1g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g8.3g32kcal1.2g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g256kcal8.2g23.4g15.2g1.4g
Valittu annoskoko39g128kcal4.1g11.7g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g64kcal2.1g5.9g3.8g0.4g
Arvot/100g100g328kcal10.5g29.9g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158890