Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g20g40kcal4g0g2.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.5g2.6kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5g8.3kcal0.2g0.2g0.8g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä2.5g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g1.5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g2.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal9.2g4g7.6g0g
Valittu annoskoko39g61kcal4.6g2g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.3g1g1.9g0g
Arvot/100g100g158kcal11.8g5.1g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555