Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g10g25kcal1.8g0.3g1.9g0g
Ranskankerma Valio4.7g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g141kcal9.2g1.2g11.2g0g
Valittu annoskoko39g71kcal4.6g0.6g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.3g0.3g2.8g0g
Arvot/100g100g181kcal11.8g1.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357