Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g11g18kcal1.7g0.1g1.3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 5g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g6.6g7.3kcal0.2g0.3g0.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.4g9kcal0g2.2g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal4g6.4g4.2g0.2g
Valittu annoskoko39g38kcal2g3.2g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1g1.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.1g8.2g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205857