Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali26g5.4kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Hirvenjauheliha oma saalis8.6g10kcal1.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal4.4g2g1.6g1.2g
Valittu annoskoko39g20kcal2.2g1g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal1.1g0.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g50kcal5.6g2.6g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407