Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g2.9g9kcal0.3g1.5g0.2g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7.1kcal0.4g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g115kcal10.4g4g6.2g0.6g
Valittu annoskoko39g57kcal5.2g2g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.6g1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.1g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110