Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl24g32kcal3.2g0.1g2.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.1g5.3kcal0.3g0.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 8.4g32kcal2.3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g167kcal11.6g0.6g12.6g2g
Valittu annoskoko39g84kcal5.8g0.3g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal2.9g0.2g3.2g0.5g
Arvot/100g100g215kcal14.9g0.8g16.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169