Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.5g15kcal0.5g0.2g1.4g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal6.8g1.8g7.8g0g
Valittu annoskoko39g53kcal3.4g0.9g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal1.7g0.5g2g0g
Arvot/100g100g135kcal8.7g2.3g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752