Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 16g8.7kcal0.3g2.1g0g0.1g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g6.8g21kcal1.3g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal5.6g4.4g7.8g0.2g
Valittu annoskoko39g55kcal2.8g2.2g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.4g1.1g2g0.1g
Arvot/100g100g142kcal7.2g5.6g10g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874