Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)12g33kcal2.1g0g2.7g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g12g43kcal1.4g8.9g0.2g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)11g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Porkkanaraaste 200g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g162kcal7.2g19.8g6g1.4g
Valittu annoskoko39g81kcal3.6g9.9g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.8g5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g208kcal9.2g25.4g7.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589