Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet10g12kcal2g0g0.4g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g6.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.4g10kcal0.6g0g0.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal5.8g2.2g2.2g0g
Valittu annoskoko39g28kcal2.9g1.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.5g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g71kcal7.4g2.8g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045