Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Kananmuna, annos 65g6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g138kcal4.2g17.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko39g69kcal2.1g8.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.1g4.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g177kcal5.4g22.8g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412