Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Kahvikerma hyla Valio2.9g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.8g41kcal0g0g4.7g0g
Mantelilastu (A la meira)4.9g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g361kcal4.8g39.4g20.4g0.6g
Valittu annoskoko39g181kcal2.4g19.7g10.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g90kcal1.2g9.9g5.1g0.2g
Arvot/100g100g465kcal6.2g50.6g26.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861