Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g11g37kcal0.9g8g0.2g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kanaliemi laimennettu 27g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g106kcal2g16.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko39g53kcal1g8.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal0.5g4.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g135kcal2.6g20.7g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080