Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g3.6g13kcal0.8g0g1.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.5g4.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g97kcal6.2g2g7.2g0.8g
Valittu annoskoko39g48kcal3.1g1g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.6g0.5g1.8g0.2g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.6g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560