Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 12g4.2kcal0.6g0.2g0g0.3g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g16kcal1.4g1.8g0g0.6g
Valittu annoskoko39g8kcal0.7g0.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g4kcal0.4g0.5g0g0.2g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122