Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto4.8g9kcal0.4g0.2g0.8g0g
Parsakaali brokkoli 24g8.5kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g59kcal3.6g2.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g30kcal1.8g1.2g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.9g0.6g1g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.6g3.1g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484