Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaattimurska 17g5kcal0.1g0.9g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g17g29kcal3.3g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal7g2.4g6g0.6g
Valittu annoskoko39g48kcal3.5g1.2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.8g0.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g124kcal9g3.1g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773