Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 26g28kcal6.1g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.3g1.1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g153kcal12.2g3.8g9.6g0g
Valittu annoskoko39g76kcal6.1g1.9g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal3.1g1g2.4g0g
Arvot/100g100g196kcal15.6g4.9g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744