Gluteeniton Scones

Kuivaaineet sekaisin, pehmeä voi sekaan, sitten maito.

Saa noin 9 kökköä pellille.

Uunissa 225 astetta n 15min.

Pitää tulla pientä väriä pintaan.

Ohje löytyy gluteeniton riisijauho pakkausesta.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Jone97
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisijauhoseos, gluteeniton 15g53kcal0.4g12.2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Voi 5.3g39kcal0.1g0g4.3g0g
Maito, Kevyt14g6.6kcal0.5g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g227kcal2g33.2g9.2g1g
Valittu annoskoko39g113kcal1g16.6g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal0.5g8.3g2.3g0.3g
Arvot/100g100g290kcal2.6g42.5g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424744