Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g4g7.2kcal0.3g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras8g28kcal1.1g5.3g0.2g0.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8g18kcal1.5g0g1.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal6.2g11.2g4.8g1g
Valittu annoskoko39g57kcal3.1g5.6g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.6g2.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.3g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978