Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaisti 14g15kcal3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal6.2g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko39g24kcal3.1g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.6g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g63kcal7.9g2.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579