Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy11g60kcal0.9g3.6g4.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g310kcal3g8.8g29g0g
Valittu annoskoko39g155kcal1.5g4.4g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g78kcal0.8g2.2g7.3g0g
Arvot/100g100g394kcal3.8g11.2g36.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003