Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 7g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g7g12kcal0.2g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g66kcal3.4g4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko40g33kcal1.7g2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal0.9g1g1g0.1g
Arvot/100g100g84kcal4.3g5.1g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659