Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g10g34kcal1.7g6.5g0.2g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g18kcal1.5g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g106kcal6.4g13g3.2g1.2g
Valittu annoskoko40g53kcal3.2g6.5g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.6g3.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g134kcal8.1g16.4g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141