Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 18g6kcal0.5g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g8.7g6.1kcal1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g108kcal5g18.8g1g0.4g
Valittu annoskoko40g54kcal2.5g9.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.3g4.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.5g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886