Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g42g193kcal0.2g0.2g21.4g0g
Sokeri 72g290kcal0g71.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 51g63kcal5.6g0.1g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g328kcal9.7g67g1.1g3.3g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Maitosuklaa 84g452kcal8.5g42g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2707kcal51g368.6g111g6.6g
Valittu annoskoko390g1354kcal25.5g184.3g55.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna195g677kcal12.8g92.2g27.8g1.7g
Arvot/100g100g347kcal6.5g47.3g14.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419